Image Map

tiistai 3. marraskuuta 2015

Marraskuu!

Heippa ja ihanaa marraskuun alkua!

Niin se vain aika menee nopeaa. Homer on ollut mulla nyt lähes kaksi kuukautta (huomenna neljäs päivä itseasiassa tulee 2 kk täyteen) enkä voisi olla tyytyväisempi. Alkukankeuksien jälkeen meillä on yhteistyö mielestäni lähtenyt ihan mukavasti käyntiin :) Eilen kävin tallilla iltapäivällä Johnin kanssa ja Homerilla kun taas oli viikonloppu vapaata, niin päätin juoksuttaa. Eipä sillä nyt oikeastaan mitään hölmöilyenergiaa ollut.

Tämän viikon ohjelma ei vielä ole ihan selvä, ajattelin että kirjoitan kalenteriin ylös mitä harjoituksia menen minäkin päivänä (mun valmentaja Shannonin ehdotus), mutta tietenkin niin että olosuhteiden mukaan on mahdollista muuttaa harjoituksia. Nyt on tavoitteena mennä ainakin kerran viikossa puomi/kavalettiharjoituksia, kaksi kertaa viikossa eteenalas oiiiiiikein pitkää ravia, ei siis pää viidentenä jalkana, mutta niin että Homer oikeasti ravaa. Oon suunnitellut, että pidän yhden lepopäivän viikossa joka tosin ei ole ollut pelkästään yksi nyt muutamana viikkona noiden sateiden takia. Ja arenakaan ei millään tahdo kuivua, kun vettä tulee niin paljon.. nytkin siitä oli melkein puolet veden vallassa!

Suunnittelin jotain tällaista:

Maanantai - lepo
Tiistai - ratsastus
Keskiviikko - ratsastus
Torstai - puomit/kavaletit/esteet
Perjantai - ratsastus
Lauantai - ratsastus/juoksutus tai mahdollinen kouluvalmennus
Sunnuntai - hack (=kevyt liikutus)

Kuten näkyy, toinen pääty on vielä ihan vettä ja velliä.
Ja tietysti päivinä joina ratsastan, tehtävät vaihtuvat. Mutta esimerkiksi keskiviikko ja lauantai (jos mulla ei ole siis valmennusta) voisivat olla päiviä, jolloin menen Shannonin antamaa tehtävää itsekseni. Yhtenä päivänä viikossa olisi myös tarkoitus pitää vähän kevyempi päivä, yleensä tykkään mennä pellolle ratsastamaan, mutta näiden sateiden takia siellä on todella märkää. Maanantait Homerilla on yleensä olleet vapaita, koska itse olen koulussa iltapäivään ja tuolle päivälle yleensä sattuu paljon asioita hoidettavaksi. Tämä suunnitelma tuskin tulee pitämään paikkaansa aivan sataprosenttisesti, riippuu tietysti myös Homerista millä tuulella se on.






Tänään menin siirtymiä, enimmäkseen ravi-laukka ja käynti-laukka. Jostain syystä oikeaan kierrokseen sujui paljon mallikkaammin, Homer nosti hienosti oikean laukan jopa pysähdyksestä. Se oli myös huomattavasti enemmän kuulolla! Eli ihan tosi kivasti meni :)
Nyt mun kuitenkin täytyy alkaa lukemaan huomiseen tenttiin, mutta mulla on niin paljon postausideoita että.. saa nähdä saanko ne kaikki missä ajassa kirjoitettua! Katsotaan :D




Halusin vielä jakaa videon jossa Homer maistaa porkkana cupcakea siis kuppikakkua..


Mukavaa alkanutta viikkoa lukijat! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti