Image Map

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Päivitys

Heippa!

En oo tässä taaskaan ehtinyt kirjoittelemaan, mutta nyt päätin tehdä pienen yhteenvedon viime päivistä.
Viikonloppuna olin aika kiireinen, kun piti lukea tentteihin mutta pääsin kuitenkin aamupäivästä sunnuntaina käymään tallilla. Kun itselläni oli vähän tiukka aikataulu niin päätin irtojuoksuttaa Homeria. Tai itseasiassa ensin juoksutin ja sitten vasta irtojuoksutin.. Homerilla oli ihan superisti virtaa, se meni kuitenkin aluksi tosi kivasti liinassa äänikomentoja totellen kunnes... Homer ilmeisesti näki mörön jossain areenan nurkassa ja siitä lähtikin upea pukkilaukkashow johon minä en tietenkään ollut valmistautunut ollenkaan; melkein tuli kynnettyä areenan pohjaa kun Homer otti ja lähti niin lujaa! :D Meni tovi ennen kuin sain sen rauhoittumaan jonka jälkeen päätin, että se saa nyt luvan juosta irti kun lihaksetkin on saatu vähän lämpimiksi. Ei se nyt lopulta niin villinä ollutkaan, vaikka muutamat pukit se vielä irti ollessaan hetti. Mutta olihan se varmaan ihan kivaa vähän höyryjä päästellä.

Tiistaina ja tänään keskiviikkona mentiin jotain koulutuuppausta, lähinnä siirtymisiä. Tiistaina Homer oli ihan super tahmea siirtymisissä, ja jotenkin muutenkin raskaan oloinen. Tänään oli jo vähän parempi, heti enemmän kuulolla. Homeria ei näyttänyt myöskään haittaavan miljoona hyttystä jotka ainakin söi mut lähes elävältä! Vihdoin myös areenan pohja alkanut kuivua ja nyt on jo mahdollista ratsastaa siellä päädyssä joka vielä viime viikolla oli kuin pieni lampi.
Toivon, että me saataisiin tänne vähän viileämpiä ilmoja kun nämä säät on taas heitelleet vähän laidasta laitaan...tulisi edes sen verran viileää, ettei hevosen harjauksen jälkeen olisi jo aivan hikinen :D

Tänään Homerilla oli kengitys ja kyllä meidän kengittäjä sai taas Homerin kavioista tosi hyvän näköiset! Tosiaan en laittanut Homeria takaisin millekään lisärehulle (se oli ultra calming lisärehun lisäksi hoof & health lisärehulla, joka siis tukee kavioiden kasvua jne) ja odotinkin vähän kauhulla miten varsinkin tuo hoof & healthin pois jättäminen tulee vaikuttamaan Homerin kavioihin. Ja kyllähän ne takakaviot varsinkin menivät aika huonoksi. Joten luultavasti laitan Homerin takaisin tuolle hoof&health lisärehulle ja katsotaan auttaako se nyt sitten yhtään vai onko sillä taas takakaviot lohkeilemassa seuraavan kengityksen lähestyessä. Oon kyllä tosi tyytyväinen tuohon meidän kengittäjään, itse en päässyt edes tänään paikalle koulun takia ja hän sai hoidettua Homerin ilman mitään ongelmia :)

Tässä pari viikkoa ennen kengitystä, takakaviot tosiaan meni tuosta vielä vähän huonompaan suuntaan..

ja tässä tänään, kengityksen (tai vuolun) jälkeen.


Huomenna jos hyvin menee niin olisi tarkoitus taas vähän hypätä. En luultavasti (taaskaan) saa Johnia mukaan tallille kuvailemaan, mutta yritän ehkä tehdä jonkinlaisen virityksen aikaiseksi, että edes jotain dokumenttia saisin! Niin ja tosiaan ne estetolpat jotka löysin 150 dollarilla, oli jo ehtineet mennä. Eli nyt ei sitten auta kun alkaa itse nikkaroimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti